Cookie- og persondatapolitik

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik.
Hvis du vælger ikke at anvende cookies, kan du risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker fx ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, udfylder formularer eller henter indhold fra siden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i eksempelvis formularer, behandles desuden: Navn, telefonnummer og eventuelle oplysninger som du selv indtaster.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev eller anmodning om kontakt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores hjemmeside, tjenester og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger oplysningens karakter og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, herunder tracking, IP, geografisk placering m.v. videregives ikke til tredjeparter med undtagelsen af Google Analytics, som er vores værktøj til håndtering af statistik og dataindsamling.

Videregivelse af personoplysninger til vores databehandlere i forbindelse med udfyldning af formularer på siden, herunder navn, telefonnummer, e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det ved at udfylde, acceptere og afsende kontaktformularen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Kontakt@skoleit.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af

SkoleIT ApS
CVR: 33388039
Lyshøjen 4,1. 8520 Lystrup 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores Cookie- og persondatapolitik.

Skriv en mail til kontakt@skoleit.dk eller ring på 43 58 45 75.