SkoleIT Webhosting

Hjemmeside i trygge hænder

En hjemmeside er en vigtig del af skolens kontakt med omverden og giver mulighed for at få et kig ind i skolens kultur, fysiske og pædagogiske rammer. Webhosting er nødvendig for at jeres hjemmeside overhovedet bliver vist på internettet, men hvilken webhosting I vælger, har også betydning for sidens hastighed, GDPR og placering på Google.

SkoleIT hjælper til og passer godt på jeres hjemmeside

Vi ved, I har en travl hverdag på skolen. Derfor inkluderer vores webhosting fri support til den webansvarlige, som altid kan få hjælp til tekniske emner, spørgsmål om CMS eller håndtering af indholdet på jeres hjemmeside. Vi vedligeholder tekniske opdateringer, så drift og sikkerhed er på plads, og vi tager dagligt backup for at sikre jeres indhold.

SkoleIT Webhosting er målrettet hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Har I en hjemmeside i et andet CMS-system, kan vi overflytte jeres hjemmeside 1:1 eller i et helt nyt design, afhængigt af jeres ønsker og behov.

Hvad er Webhosting?

Webhosting betyder grundlæggende, at jeres hjemmeside har et sted at bo på internettet. Derudover er det en service, der gør jeres hjemmeside tilgængelig og synlig på internettet og samtidig passer på hjemmesidens data på en server. 

Webhosting går også under betegnelsen webhotel, fordi flere hjemmesider kan leje en plads på det samme sted. 

SkoleIT Webhosting er med til at sikre, at hjemmesiden fungerer, som den skal, og er opdateret på den tekniske del, så den loader hurtigt på både computer, tablet og mobil. 

ˮVi har været særdeles tilfredse med vores samarbejde med SkoleIT omkring omlægningen af vores hjemmeside. Højt serviceniveau, præcision i aftaler og en god fornemmelse af personlig kontakt. Desuden kvalificeret opfølgning med henblik på evt. yderligere forbedringer.

Carsten Borbye Nielsen, Viceforstander | Den frie Lærerskole

5 gode grunde til at vælge SkoleIT Webhosting

Hvad kan vi ellers gøre for jeres hjemmeside?

Hvad kan vi ellers gøre for jeres hjemmeside?

God solid webhosting er alfa og omega for driften af jeres hjemmeside, men der er mange andre ting, I også kan gøre for at styrke jeres synlighed hos kommende elever og forældre og optimere brugervenlighed, indhold og layout.

God solid webhosting er alfa og omega for driften af jeres hjemmeside, men der er mange andre ting, I også kan gøre for at styrke jeres synlighed hos kommende elever og forældre og optimere brugervenlighed, indhold og layout.

Søgeoptimering

Få hjælp til SEO og opnå en bedre placering på Google og øvrige søgemaskiner. Søgeord, overskrifter og billedtekster er fx vigtige for Googles algoritme.

Brugervenlighed

Hjælp til at strukturere og præsentere indhold og informationer, så de besøgende på hjemmesiden er i fokus og får en god oplevelse.

Design og layout

Måske er det tid til at gentænke jeres logo? Opdater jeres profil med et moderne grafisk udtryk og en forbedret visuel kommunikation.

Tilmeldinger og upload

Skal I bruge tilmeldingsformularer til arrangementer eller en upload-funktion til CV og relevante bilag, når I slår en stilling op?

Google Ads

Ønsker I flere besøg på jeres hjemmeside? Bliv synlige for dem, der leder efter det I er og kan. Google matcher annoncer med ord i deres søgemaskine. 

Ny hjemmeside

Få et gennemarbejdet bud på en ny hjemmeside, der matcher jeres profil hos SkoleITs kommunikationsafdeling Vis Vejen.

Sparring

Spørg os til råd om jeres aktuelle ønsker og behov. Vi kan hjælpe med at pege på dygtige folk til opgaver med film, foto og tryk.

...og meget mere!

I kan altid udbygge jeres webhosting til en skræddersyet løsning. Ring gerne til os i SkoleIT på 4358 4575

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om