SkoleIT Netværk

Trådløst netværk til skoler, nemt og sikkert!

Forestil dig trådløst netværk, som bare virker. Høj hastighed, stabilitet og ingen irriterende udfald. SkoleIT Netværk dækker skolens behov for hurtigt og sikkert internet, som skaber de bedste rammer for kommunikation, undervisning og kreativitet.

SkoleIT klarer netværksdesign, etablering og drift

SkoleIT leverer netværk til mere end 15.000 elever og ansattes digitale enheder til hverdag og i prøvesituationer. Det er vigtigt for os, at netværket altid er stabilt og fungerende, så teknik ikke tager tid og energi fra nærvær, undervisning og skolens vigtige arbejde. 

Derfor bliver SkoleIT Netværk sat op med kvalitetsudstyr fra Cisco i et netværksdesign, der er skræddersyet til skoler. I tæt dialog med skolen afdækker vi jeres behov og ønsker – både her og nu, men også i fremtiden. Vi står for indkøb og etablering af udstyr, kontakt til jeres internetudbyder, monitorering og den løbende drift og service, så I kan fokusere på at lave skole. 

SkoleIT er Cisco-partner og er godkendt til at servicere og forhandle Cisco-udstyr.

Hvad er SkoleIT Netværk?

SkoleIT Netværk er en helstøbt netværksløsning i bedste Cisco kvalitet, som er specielt designet til frie skoler. Løsningen indeholder drift, service, fri support og mange andre fordele, fx vores SmartApp, hvor du nemt kan styre netværket. 

Vi rådgiver løbende om netværksdesign, der passer til netop jeres bygninger, elever, ansatte og behov. Også når jeres behov ændres fx ved byggeprojekter eller når jeres netværksudstyr skal opdateres.

SkoleIT leverer ikke selve internetforbindelsen, det gør den internetudbyder, I har valgt – eller som vi vælger sammen. 

Enestående service og support! De har virkeligt styr på det og tager sig hurtigt af de småting, der måtte opstå. Kan varmt anbefales til alle skoler!

Pierre Dahl – Viceforstander på Nørre Åby Efterskole

5 gode grunde til at vælge SkoleIT Netværk

SmartApp gør det nemt at styre skolens trådløse netværk

SmartApp gør det nemt at styre skolens trådløse netværk

Når I vælger SkoleIT Netværk, følger SkoleIT’s app SmartApp med til alle ansatte. App’en gør det lettere at monitorere netværket, håndtere gæstebrugere og styre elevernes adgang til internettet.

Når I vælger SkoleIT Netværk, følger SkoleIT’s app SmartApp med til alle ansatte. Appen gør det lettere at monitorere netværket, håndtere gæstebrugere og styre elevernes adgang til internettet

Opret gæster

Når du opretter gæster på skolens trådløse netværk, modtager de automatisk en sms med login-oplysninger. SmartApp giver desuden mulighed for at sætte en slutdato på gæstens adgang.

EventWiFi

Opret tidsbegrænsede gæstenetværk til arrangementer, begivenheder eller perioder med mange gæster på skolen. På den måde er det let for gæsterne at kommunikere, samarbejde og dele billeder mv.

Elevur

Giv eleverne nattero, eller luk deres adgang til internettet i løbet af dagen for at give plads til nærvær og offline aktiviteter.

Begræns adgang til Facebook

Luk adgangen til Facebook på skolens netværk med et enkelt klik i SmartApp. I kan altid slå adgangen til igen, når behovet opstår.

Driftsstatus

Følg forbruget på skolens trådløse netværk, og hold øje med båndbredden – upload- og downloadhastighed.

Smartphone, computer og tablet

Log på SmartApp fra computeren eller hent den som app til smartphone og tablet fra smartapp.skoleit.dk.

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om