Office 365 Education

Office 365 til skoler

Office 365 er Microsofts bud på en komplet cloudløsning med fleksible samarbejdsværktøjer til skolens elever og ansatte. I er godt klædt på, uanset om I arbejder med opgaver i Word eller Excel. Alle værktøjer kan bruges i et virtuelt klasseværelse via Teams.

Office 365 Education åbner for nye måder at samles online fx med gruppearbejde, personalegrupper og læringsfællesskaber, som med lethed kan foregå via Skype.

SkoleIT gør det nemt

Når I vælger Microsoft Office 365 gennem SkoleIT, står vi for at tilpasse jeres domæne. Vi sørger for jeres licensportal og hjælper jer også godt i gang med Microsoft Teams.

SkoleITs egen brugeradministration opretter og afvikler automatisk elever og ansatte og tildeler Licenser til officepakken i overensstemmelse med tilsknyttede Unilogin til jeres skole. 

Vi er altid klar til at hjælpe, når I har brug for assistance til de forskellige programmer eller gode råd og sparring til at bruge Microsofts værktøjer i undervisningen.

Hvad er Microsoft Office 365?

Office 365 er en samlet cloudløsning fra Microsoft, der passer til arbejde og undervisning i skoleverdenen. Den indeholder velkendte programmer som Word, Excel og PowerPoint, men også mail, kalender, drev og projektværktøjer.

Du har adgang til alle Office værktøjer fra Microsoft online både fra smartphone, tablet og computer. 

Jeg vil gerne give SkoleIT den allerbedste anbefaling. Vi har endelig fundet en IT samarbejdspartner i øjenhøjde.

Peder Toft - Viceforstander på Staby Efterskole

5 gode grunde til at vælge Microsoft Office 365

Programmer til samarbejde, læring og kommunikation

Programmer til samarbejde, læring og kommunikation

Microsoft Office 365 giver jer en samlet platform, hvor I kan får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

Microsoft Office 365 giver jer en samlet platform, hvor I kan får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

OneDrive

Online drev hvor du kan gemme og organisere dine billeder, videoer og dokumenter og dele dine filer med et link. OneDrive giver dig adgang til dine filer overalt fra smartphone, tablet og computer.

Word, Excel og PowerPoint

Brug de kendte programmer til at skrive, lave udregninger og sammensætte præsentationer med forskelligt indhold og layout.

Teams

Kommunikér, del og samarbejd – uafhængigt af tid og rum. Lad eleverne være fælles om opgaver online og give hinanden feedback. 

Outlook

Få glæde af en af de bedste mail- og kalenderløsninger. Outlook er ikke alene fri for spammails, men er også kendt for problemløst at håndtere store mængder af mails.

SharePoint

Fælles platform for skolens brugere til deling og samarbejde. I kan danne forskellige grupper til arbejde eller undervisning og inddrage kalender i planlægningen.

Videokonference

Tal sammen med videoopkald i HD-kvalitet og skriv beskeder i chat. Med skærmdeling kan I dele billeder og præsentationer under jeres opkald.

OneNote

Din digitale notesbog, hvor du kan tilføje billeder, video eller filer til dine notater. OneNote er dit personlige arkiv og du kan oprette alle de notesbøger og sider, du vil. 

...og meget mere!

Har du spørgsmål til andre apps og funktioner i Microsoft 365? Ring gerne til os i SkoleIT på
43 58 45 75.

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om