SkoleIT Hosted CTS

Hold øje med varmestyring og låsesystem

Drift og vedligehold af bygninger omfatter forskellige styresystemer til fx varme, ventilation, låsesystem og alarm. I praksis samlet under betegnelserne CTS (Central Tilstandskontrol og Styring) eller BMS (Buildings Management System). Nogle systemer tilgås gennem en hjemmeside, mens andre installeres lokalt på en server. 

SkoleIT samler skolens styresystemer i skyen

SkoleIT Hosted CTS er designet til at kunne håndtere jeres CTS løsninger, give jer et overblik og gøre det nemt at administrere skolens systemer. Alle skolens CTS-behov, samles ét sted, både dem der kræver serverplads og dem, der kan tilgås på en side online. 

Hvad er SkoleIT Hosted CTS?

SkoleIT Hosted CTS er et fjernskrivebord til skolens praktiske personale. Løsningen ligner et almindeligt Windows 10-skrivebord, og gør det nemt at samle og styre bygningernes systemer på én platform.

Det hostede skrivebord drives sikkert i skyen fra SkoleIT’s datacenter. Du kan tilgå skolens systemer via Hosted CTS, uanset hvor du er. 

Enestående service og support! De har virkeligt styr på det og tager sig hurtigt af de småting, der måtte opstå. Kan varmt anbefales til alle skoler!

Pierre Dahl – Viceforstander på Nørre Åby Efterskole

5 gode grunde til at vælge SkoleIT Hosted CTS

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om