Google Workspace for Education

Værktøjer til samarbejde, undervisning og kreativitet

Google Workspace for Education er en værktøjskasse fuld af redskaber, som lægger op til en fleksibel og kreativ arbejdsdag for både elever, lærere og de øvrige ansatte. Værktøjerne er intuitive og lette at gå til, uanset om du skal skrive i Google Docs, lave et undervisningsforløb i Classroom, afvikle fjernundervisning med Google Meet eller noget helt fjerde.

Den helt store fordel er, at alle kan samarbejde om dokumenter, mapper og projekter – og at I kan tilgå alle værktøjer når som helst fra både smartphone, tablet og computer.

SkoleIT gør det nemt

Når I vælger Google Workspace gennem SkoleIT, står vi for det tekniske og praktiske om oprettelsen og opsætning af domænet. 

Vi hjælper dagligt frie skoler med Google Workspace. Og vi står altid klar, når I har brug for erfaringer og sparring til, hvordan I skal organisere jeres filer, bruge Classroom i undervisningen.

Hvad er Google Workspace?

Google Workspace for Education er en komplet cloudløsning med alt, skolen har brug for til arbejde og undervisning i én pakke: Mail, kalender, drev, projektværktøjer og et godt online alternativ til Office-pakken med både skrive-, regneark- og præsentationsværktøjer. 

Alle værktøjer kan tilgås online fra smartphone, tablet og computer – uanset hvor du er og med samme brugernavn og password.

Efter vi har fået Skole-IT, som vores eksterne IT-afdeling, kører vores IT optimalt og som vi gerne vil have det; der er ingen begrænsninger eller besværligheder længere.

Lars Støchkel-Hinnum - Skoleleder | Hundige Lilleskole

5 gode grunde til at vælge Google Workspace

Værktøjspakke, der understøtter læring og kommunikation

Værktøjspakke, der understøtter læring og kommunikation

Med Google Workspace får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

Med Google Workspace får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

Google Drev

Gem, organisér og del filer – sikkert og med adgang fra smartphone, tablet og computer.

Google Docs, Sheets og Slides

Moderne skrive-, regneark- og præsentations-programmer. Samarbejd online fra alle enheder.

Google Classroom

Del materiale, opgaver og beskeder, og giv eleverne løbende feedback, sparring og karakterer. Eleverne kan samarbejde om dokumenter og projekter.

Google Analyse

Opret spørgeskemaer, tests og formularer. Kan fx bruges til tilmeldingsformularer, prøver i undervisningen eller dataindsamling til projektopgaven.

Google Meet

Kommunikér med elever og kollegaer ved videokald og chat. Live-stream undervisningen, hold videomøder og chat eller del filer undervejs.

Gmail

Intuitivt mailsystem for hele skolen. Send GDPR-sikre mails til grupper eller personer i organisationen.

Google Kalender

Organisér din tid, opret fælles kalendere for klasser, medarbejdere eller en offentlig kalender, som forældre og andre kan følge med i.

...og meget mere!

Har du spørgsmål til andre apps og funktioner i Google Workspace? Ring gerne til os i SkoleIT på 4358 4575.

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om