SkoleIT Energi

Værktøjer til samarbejde, undervisning og kreativitet

Google G Suite for Education er en værktøjskasse fuld af redskaber, som lægger op til en fleksibel og kreativ arbejdsdag for både elever, lærere og andre ansatte. Værktøjerne er intuitive og lette at gå til, uanset om du skal skrive i Google Docs, lave et undervisningsforløb i Classroom, fjernundervisning med Google Hangouts eller noget helt fjerde.

Den helt store fordel er, at alle kan samarbejde om dokumenter, mapper og projekter – og at I kan tilgå alle værktøjer når som helst fra både smartphone, tablet og computer.


SkoleIT gør det nemt

Når I vælger Google G Suite gennem SkoleIT, står vi for det tekniske og praktiske om oprettelsen og opsætning af domænet. 

Vi hjælper cirka 80 frie skoler med Google G Suite. Og vi står altid klar, når I har brug for erfaringer og sparring til, hvordan I skal organisere jeres filer, bruge Classroom i undervisningen eller noget tredje.

SkoleIT Energi

Google G Suite for Education er en komplet cloudløsning med alt, skolen har brug for til arbejde og undervisning i én pakke: Mail, kalender, drev, projektværktøjer og et godt online alternativ til Office-pakken med både skrive-, regneark- og præsentationsværktøjer. 

Alle værktøjer kan tilgås online fra smartphone, tablet og computer – uanset hvor du er og med samme brugernavn og password.

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

Olga Ottosen, skoleleder

5 gode grunde til at vælge SkoleIT Energi

Værktøjspakke, der understøtter læring og kommunikation

Værktøjspakke, der understøtter læring og kommunikation

Med Google G Suite får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

Med Google G Suite får I en række værktøjer, som understøtter læring, kommunikation og samarbejde – på kontoret, i klassen og blandt skolens medarbejdere. 

I kan bruge alle værktøjerne fra både smartphone, tablet og computer.

Google Drev

Gem, organisér og del filer – sikkert og med adgang fra smartphone, tablet og computer.

Google Docs, Sheets og Slides

Moderne skrive-, regneark- og præsentations-programmer. Samarbejd online fra alle devices

Google Classroom

Del materiale, opgaver og beskeder, og giv eleverne løbende feedback, sparring og karakterer. Eleverne kan samarbejde om dokumenter og projekter.

Google Analyse

Opret spørgeskemaer, tests og formularer. Kan fx bruges til tilmeldingsformularer, prøver i undervisningen eller dataindsamling til projektopgaven.

Google Meet

Kommunikér med elever og kollegaer ved videokald og chat. Live-stream undervisningen, hold videomøder og chat eller del filer undervejs.

Gmail

Intuitivt mailsystem for hele skolen. Send GDPR-sikre mails til grupper eller personer i organisationen.

Google Kalender

Organisér din tid, opret fælles kalendere for klasser, medarbejdere eller en offentlig kalender, som forældre og andre kan følge med i.

...og meget mere!

Har du spørgsmål til andre apps og funktioner i Google G Suite? Ring gerne til os i SkoleIT på 4358 4575.

Specifikationer og spørgsmål

Andre løsninger fra SkoleIT