SkoleIT Chromebooks

Hurtige og effektive chromebooks

Chromebooks åbner for en ny måde at arbejde på, hvor det hele sker i skyen med udgangspunkt i Google Workspace. En hverdag online med chromebooks frigiver tid i undervisningen og er med til at reducere skolens papirforbrug.

SkoleIT samler fordelene ved chromebooks

Når I vælger chromebooks gennem SkoleIT, samler vi administrationen for alle skolens chromebooks og tilpasser dem til jeres skoledag og arbejde.

Er det første gang I skal arbejde med chromebooks på skolen, så deler vi viden om Googles online værktøjer, så I oplever den fulde effekt af jeres chromebooks.

Hvad er SkoleIT Chromebooks?

SkoleIT’s håndtering af chromebooks er en strømlinet løsning der samlet set, vedligeholder og opdaterer skolens chromebooks med programgenveje og apps til undervisningen.

 

Løsningen giver et højt sikkerhedsniveau og administrerer brugerindstillinger, opsætning til print og meget mere.

Google G Suite giver os mulighed for at samarbejde om projekter og undervisning på nye kreative måder. Vi bruger det hver dag!

Olga Ottosen, skoleleder

5 gode grunde til at vælge SkoleIT chromebookstyring

Hvad er en chromebook?

Hvad er en chromebook?

En Chromebook er en bærbar computer, der kører med operativsystemet Chrome OS. En Chromebook bygger på ideen om at alle services kan tilgås online på via internettet. I sammenhæng med Google Workspace får man en fleksibel arbejdscomputer integreret med Googles online værktøjer. Fx regneark, skrive- og præsentationsprogrammer og Google Drev med mappestruktur og ubegrænset lagerplads til filer og dokumenter.

Der findes chromebooks i mange forskellige mærker fra blandt andre Lenovo, Dell, HP, ASUS og Samsung.

 

Indkøb af chromebooks

Kontakt SkoleIT før indkøb af chromebooks. Så søger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye chromebooks kan indrulles i vores løsning.

En Chromebook er en bærbar computer, der kører med operativsystemet Chrome OS. Det giver (ubegrænset) lagerplads i skyen og er integreret med Googles online værktøjer. Fx regneark, skrive- og præsentationsprogrammer og Google Drev med mappestruktur til filer og dokumenter.

Der findes chromebooks i mange forskellige mærker/udgaver som fx Lenovo og Samsung.

Indkøb af chromebooks

Kontakt SkoleIT før indkøb af chromebooks. Så søger vi for, at I køber til den rigtige pris og at de nye chromebooks kan indrulles i vores løsning. 

Starter på få sekunder

En chromebook starter lynhurtigt op, fordi den kun skal åbne browseren, før du kan begynde at arbejde.

Lang batteritid

En chromebook holder strøm i omkring 10 timer og det tager kun en times tid at lade batteriet fuldt op.

Hårdfør og holdbar

Chromebooks er beregnet til undervisning og det online styresystem letter vedligehold og support. 

God til prisen

En Chromebook behøver ingen stor processorkraft eller harddisk. Det betyder, at den koster mindre at producere.

Specifikationer og spørgsmål

Læs også om